Broadlink SP3 - Priza pentru casa inteligenta

Stoc epuizat Broadlink SP3 - Priza pentru casa inteligenta
: 2335 Cod produs: 17018
Disponibilitate: Stoc epuizat
4 Product(s) Sold
90,00RON
Cant: Adaugă în Coş

Broadlink SP3 reprezinta un standard de calitate, utilizabilitate si functionalitati. Priza inteligenta Contros iti ofera control total asupra tututor consumatorilor din locuinta ta, eficientizand astfel consumul casnic de energie electrica. 

Alaturi de un design modern, compact si solid si in plus lumina de veghe incorporata, capacitatile tehnice ale lui Contros nu pot fi ignorate. Puterea maxima suportata de catre Contros este 16A permite folosirea acestuia majoritatea situatiilor. 
Siguranta ca un o prioritate. Carcasa Contros este construita dintr-un material rezistent la temperaturi mari, diverse componente pentru protectie anti-soc si supra-putere sunt incadrate in designul electronic al Contros. Ca ultima masura de protectie, Contros beneficiaza de protectie pentru copii, obturand accesul la sursele de curent oricarui obiect ce nu este stecher. 

Impreuna cu Broadlink RM Pro si E-Control, poti interactiona cu priza inteligenta Contros de oriunde din lume. Adauga Contros la scanariile tale sau ca raspuns al interactiunii cu senzorii externi (Exemplu : Opreste sprinklers daca umiditatea peste 80% ). Impreuna cu celelalte produse Broadlink, Contros permite un numar mare de interactiuni si automatizari, combinatiile fiind infinite. 
Contros dispune de 6 timere independente, presetabile. Programeaza odata si uita, orice activitate repetitiva va fi executata de catre Contros.