Sonoff TH16 Monitorizare temperatura si umiditate (Senzor inclus)

Stoc epuizat Sonoff TH16 Monitorizare temperatura si umiditate (Senzor inclus)
: 3152 Cod produs: 46319
Disponibilitate: Stoc epuizat
0 Product(s) Sold
85,00RON
Cant: Adaugă în Coş

Sonoff TH10/TH16 este un intrerupator WiFi inteligent care permite monitorizarea si configurarea controlului temperaturii si umiditatii prin aplicatia eWeLink, disponibila in iOS/Android. Sonoff TH poate fi furnizat in doua capacitati de alimentare: 10A sau 16A.

Sonoff TH10/TH16 suporta preconfigurarea intervalului de temperatura sau umiditate. Cand temperatura sau umiditatea ambientala ajunge in intervalul configurat, intrerupatorul porneste/opreste dispozitivul conectat.

Intrerupatorul Sonoff TH 10/16 suporta 3 tipuri de senzori de temperatura si umiditate:

AM2301, DS18B20, DHT11
O caracteristica importanta a Sonoff TH 10/16 este aceea ca poate fi folosit ca intrerupator Sonoff atunci cand nu este conectat nici un senzor. Comparativ cu intrerupatorul Sonoff, intrerupatorul Sonoff TH 10/16 este mai sigur, mai mare ca dimensiuni, emite mai putine radiatii si este usor de utilizat.

Mai important, cu cea mai noua versiune a aplicatiei de mobil eWeLink, utilizatorii pot crea o serie de instructiuni conditionale simple. Utilizatorii pot folosi Sonoff TH10 sau Sonoff TH16 impreuna cu senzorii AM2301 DS18B20 sau DHT11 pentru a colecta date despre temperatura/umiditate, care pot fi partajate cu alte dispozitive inteligente ITEAD, precum Sonoff Basic, Sonoff RF, etc. Astfel, alte dispozitive pot tine cont de anumite conditii de temperatura/umiditate pentru a porni/opri electronicele/electrocasnicele conectate. Aceasta se numeste scena inteligenta (urmariti pozele de mai jos). Intrerupatorul Sonoff TH 10/16 lucreaza perfect cu echipamnete gen ventilator electric, aer conditionat, umidificator, acvariu inteligent, sistem de irigare si multe alte electrocasnice.