Confidentialitate

Informaţiile pe care le colectăm de la dumneavoastră, sunt folosite exclusiv pentru prelucrarea comenzilor şi pentru a vă facilita cumpărarea din magazinul www.itdream.ro. Toate informaţiile personale pe care ni le puneţi la dispoziţie sunt confidenţiale. Politica noastră de protejare a datelor informaţiilor este în concordanţă cu Regulamentul Uniunii Europene nr. 679/2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal.

Dream Team Services SRL se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

Vom folosi datele personale exclusiv pentru a notifica ofertele curente prin newsletterul companiei si pentru a trimite felicitari, vouchere sau alte mesaje speciale.

Dream Team Services SRL nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul www.itdream.ro, poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.
De asemenea, daca utilizatorii nu mai doresc sa primeasca newsletterul, se pot dezabona utilizand linkul din subsolul newsletter-ului primit prin email.

Pentru informare sau sesizari, ne puteti contacta la adresa: contact@itdream.ro